Без вода делови од улицата „Фрањо Клуз“ во Аеродром

Заради стопирање на стара водоводна мрежа ф-100 мм на ул. „Фрањо Клуз бб“, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на дел од истата улица.

Како што соопштуваат од ЈП „Водовод и канализација“ водоснабдувањето ќе биде прекинато од 09:00 часот до завршување со активностите.