Без вода дел од населба Водно

ЈП Водовод и канализација Скопје информира дека денеска поради водоводен дефект од ф-100 на крстосницата на улиците Славејко Арсов и Христо Чернопев во населба Водно прекинато водоснабдување ќе има на ул. Христо Чернопев и и дел од ул. Славејко Арсов, населба Водно од 10.00 часот до санирање на дефектот.

cheap nike free run 5.0