Астро забава во ПМФ

Во вторник ѕирнете низ телескоп, и  направите некоја фотка уживајте во глетката и дружењето.

Се надеваме на убаво време и ведро небо.
Се гледаме на терасата на ПМФ!

* Во случај на екстремно лоши временски услови го задржуваме правото да го одложиме настанот со што ќе бидете навреме известени.

new nike air max 2019