Арсовска: Во вториот круг ќе биде поголема бројката на оние лица, кои ќе ја поддржат визијата за модерно Скопје

-Јас како човек кој што живее во овој град 42 години сметам дека моите пријатели, моето семејство, сите оние кои што ме познаваат, меѓутоа и сите Скопјани кои ја видоа искреноста во мене, го дадоа на овие избори својот глас и се надевам дека вечерва ќе славиме за поубаво Скопје, денеска независниот кандидат за градоначалник на град Скопје, порача Данела Арсовска, денеска откако го оствари своето право на глас во избирачкото место во општина Ѓорче Петров.

-Верувам дека успеавме да го оствариме своето лично право да го дадеме својот глас за каква сакаме да биде иднината на Скопје, во првиот круг водев со 8.000 гласови, а во вториот ќе биде поголема бројката на оние лица, кои ќе ја поддржат визијата за модерно Скопје, истакна денеска независниот кандидат за градоначалник на град Скопје, рече Арсовска.