Акција за чистење на јавните површини во Ѓорче Петров

Надлежните од Општина Ѓорче Петров велат дека со сета расположлива механизација и човечки ресурси, се трудат општината да биде чисто и здраво место за живеење.

Комуналните служби во континуитет работат на повеќе локакации.

Се расчистуваше долж железничката пруга од  ООУ Тихомир Милошевски до село Волково.

Од улица 84, во должина од 1 километар подигнат е еден камион или 4 метри кубни ѓубре. Редот и хигиената во својата околина го воспоставуваме сами!

cheap nike air max 90