Жена и дедо каснати од кучиња скитници

Вчера во 19.50 часот во полициската станица Карпош Д.П.(73) од Скопје, пријавил дека на ул.„Франц Месеснел“ во населбата Влае бил каснат од куче скитник во пределот на десната потколеница.

Вчера во 15.30 часот во полициската станица Центар Б.Г.(34) од Скопје, пријавила дека на бул.„Мајка Тереза“ била касната куче скитник во пределот на левата нога.