Жена физички нападната од таксист во Скопје (ВИДЕО)

Една жена беше жртва на насилство во Скопје, кај хотел Континентал.

Видеото од немилиот настан е објавено на социјалните мрежи каде е објаснето дека мажот кој ја нападнал оваа жена бил таксист, но овие информации се неофицијални.

На почетокот на видеото изгледа како жената да сака да направи штета на автомобилот, а потоа насилникот доаѓа и жестоко ја турка.

Погледнете го видеото: