Затворен за сообраќај патот Велес - Градско

Делницата Велес - Градско на регионалниот пат 1102 денеска ќе биде целосно затворен за сообраќај поради градежни активности, односно асфалтирање. 

Како што соопшти АМСМ, прекинот во сообраќајот ќе биде во периодот од 08 до 16 часот.