Волково и Орман без вода

Од ЈП Водовод и канализациј-Скопје известуваат дека поради уличен дефект ф-150 мм на ул. 102/Волково, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од Волково и Орман.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 14:45 часот до завршување со санација на дефектот.