Во населбата Припор асфалтирани се две улички

Општина Кисела Вода во населбата Припор ги асфалтираше двете најоштетени улички. 

На улицата „Христо Татaрчев“, на крак 24 за првпат поставен е нов асфалт. Додека на истата улица, извршено е асфалтирање и на кракот 254.

Општина Кисела Вода и во иднина ќе продолжи да овозможува подобри услови за живеење на својата територија.