Внимателно по овие улици - има сообраќаен метеж

Информации каде попладнево има сообраќаен метеж низ Скопје.

ЦУКС известува дека зголемен број возила во овој период од денот има долж:

-бул. Македонија кон ул. 11 Октомври
-бул. Гоце Делчев во двете насоки, но повеќе кон ул. Беласица
-ул. Беласица во двете насоки
-бул. 8ми Септември кон бул. Илинден
-бул. Александар Македонски кон излез на Скопје
-ул.Димитрије Чуповски во двете насоки
-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон ул. Свети Кирил и Методиј
-мост Близнак кон Аеродром
-мост Нова железничка станица кон ул. Никола Карев
-бул. Кочо Рацин кон ул. 11 Октомври
-ул. Перо Наков кон бул. Киро Глигоров
-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска
-бул. Киро Глигоров во двете насоки
-бул. Илинден кон Карпош.