Високата зона во Аеродром и Ново лисиче утре без вода

Од 9 часот утре без вода ќе останат корисниците од високите зони во населбите Аеродром и Ново Лисиче.

Како што соопшти Регионалниот центар за управување со кризи на Град Скопје, прекинот со вода е поради санирање дефект на водоводна цевка со пречник 400 mm на бул. „Борис Трајковски“ кртосница со бул. „Србија“. Прекинот со вода ќе биде се до санирање на дефектот.

adidas AlphaBounce Release Date