Утрово поголем сообраќаен метеж има на овие улици во Скопје

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележуваат долж:

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-ул. 11 Октомври во двете насоки,

-бул. 3та Македонска Бригада кон ул. Пролет,

-ул. Димитрије Чуповски во двете насоки,

-бул. 8ми Септември кон ул. Скупи,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанскa.