Среќна Нова...со фотографија од далечната 1986 година!

Со фотографија од „последниот македонски цар“ - Ѓорѓи Колозов како Дедо Мраз, фејсбук фан страницата на легендарниот актер Колозов упатија честитика за Новата година. 

-Среќна нова 2022 на сите од една далечна 1986!!! П.с тогаш брадата му беше црна, па мораа да му ја белат!, стои во нивата објава.