Вечерва во 19 часот ќе биде изведена последната детска претстава во рамки на летниот фестивал. „Солта поскапа од злато“ ќе се игра на плочникот кај детското игралиште до ОУ „Гоце Делчев“.

Дојдете на доза радост и смеа!