Скопје: Демонстрантите ја блокираа и Партизанска

И како што најавија, движењето „Македонија-блокира“ денеска се пресели и на крстосниците.

Денеска е блокирана крстосницата кај зградата „Тифани“ на крајот на булеварот „Партизаски одреди“, во близина на Соборен храм.

Десетина души, толку беа присутни попладнево, кои протестираат против уставните измени во Собранието и промена на името.
Ова секако не им се допаѓа на дел од скопјаните, кои мака мачат додека да стигнат до своите домови, поради пренасочување на сообраќајот.

new nike air max 2019