Штитеник на возраст од 12 години пред еден ден побегнал од домот „Ранка Милановиќ“

Штитеник на возраст од 12 години пред еден ден побегнал од домот „Ранка Милановиќ“.

„Во текот на вчерашниот ден околу 16:00 часот во полициската станица во Гази Баба социјален работник во ЈЗУ „Ранка Милановиќ“, пријавила дека претходниот ден од домот во непознат правец самоволно се оддалечил нивен штитеник на возраст од 12 години“, наведуваат од МВР.

Од полицијата велат дека се преземаат сите мерки за пронаоѓање на лицето. Ова е втор ваков случај од овој дом, откако идентчен случај имаше во мај годинава.

cheap nike air max 90