Шилегов се пофали: Тргнати фундаментите од Панорамското тркало

Градоначалникот на Скопје на Фејсбук се пофали дека се тргнати фундаментите од Панорамското тркало кое требаше да се гради на реката Вардар. Град Скопје сепак ќе гради Панорамско тркало во новиот Луна парк кој се најавува долго време но изградбата никако да започне.