Се подобрува пристапот до чиста вода на жителите во Волково

Општина Ѓорче Петров го подбрува пристапот до чиста и питка вода на жителите во општината.

Се работи на реконструкција и довршување на изоставениот дел од водоводната мрежа во руралниот дел на општината. Во моментов се изведува кружен ток и довршување на водоводната мрежа на повеќе краци на улица 20 во село Волоково.

Динамиката на реализација ја диктираат планот и средствата со кои располагаме. Континуирано работиме на подобрување на условите за квалитетно водоснабдување на граѓаните.

Air Jordan XXXI 31 Shoes