Сатирични коментари на фејсбук, твитер „гори“ од сеир: Барем нека каже што пиел за температура

Вистинска бура од коментари на социјалните мрежи по денешното појавување на Сашо Мијалков во Обвинителството за гонење на организиран криминал.  И додека на фејсбук се тера мајтап со интересни коментари, твитер буквално „гори“ од сеир.

Ова се најинтересните твитови оваа вечер: