Робин Шарма: Секогаш давајте го она што најмногу сакате да го добиете

Сакате повеќе разбирање од другите? Имајте повеќе разбирање и искажувајте го.
Сакате повеќе верност? Бидете најверната личност која ја познавате.
Набљудувајте што ќе се случи.
Сакате повеќе љубов? Давајте повеќе љубов.
Немате доверба? Можеби не си верувате доволно на себеси.
Животот сака да победите.
Повеќето луѓе едноставно самите си стојат на сопствениот пат и ги осуетува сопствениот успех.
Дозволуваат стравовите да им стојатт на патот до успехот.
Дозволуваат нивните ограничувања да станат окови.
Самите себеси си стануваат најголеми непријатели.

Робин Шарма

air max 90 essential sale