Репертоар за месец декември на МНТ:

05.12 (пон.) „БРАЧНА ИГРА“/мала сцена 20:00
09.12 (пет.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/мала сцена 19:00
10.12 (саб.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“/мала сцена 20:00
12.12 (пон.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/мала сцена 13:00
12.12 (пон.) „СВАДБАТА НА ФИГАРО“ 20:00
14.12 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/мала сцена 19:00
15.12 (чет.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“/мала сцена 13:00
16.12 (пет.) „КВАРТЕТ“/мала сцена 20:00
17.12 (саб.) MЈУЗИКЛ „ЧИКАГО“ 20:00
18.12 (нед.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“/мала сцена 19:00
19.12 (пон.) „ТАРТИФ“ - ПРЕТПРЕМИЕРА 20:00
20.12 (вто.) „ТАРТИФ“ - ПРЕМИЕРА 20:00
21.12 (сре.) „ТАРТИФ“ – ПРВА РЕПРИЗА 20:00
МАРАТОН
22.12 (чет.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ 12:00
22.12 (чет.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 15:00
22.12 (чет.) „СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ“ 17:00
22.12 (чет.) „ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА“ 19:30
22.12 (чет.) „ЖИВОТОТ НА МОЛИЕР“ 21:00
22.12 (чет.) „ЉУБОВНИЦИ“ 22:00

23.12 (пет.) „ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН“ 19:00
24.12 (саб.) „ТАРТИФ“ 20:00
24.12 (саб.) „БРАЧНА ИГРА“/мала сцена 21:00
25.12 (нед.) „РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“/мала сцена 19:00
26.12 (пон.) МЈУЗИКЛ „ЧИКАГО“ 20:00
27.12 (вто.) МЈУЗИКЛ „ЧИКАГО“ 20:00
28.12 (сре.) ДЕТСКА ПРЕТСТАВА „МАША И МЕДО“ 18:00/20:00
29.12 (чет.) ДЕТСКА ПРЕТСТАВА „МАША И МЕДО“ 18:00/20:00