РЕПЕРТОАР ЗА МЕСЕЦ ДЕКЕМВРИ:

01.12 (вто.) ПРЕМИЕРА -„МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19 часот

02.12 (сре.) ПРЕМИЕРА -„МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19 часот

12.12 (саб.) „МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19 часот

13.12 (нед.) „МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19 часот

16.12 (сре.) „ЖИВОТОТ НА МОЛИЕР“ 20 часот

17.12 (чет.) „СВАДБАТА НА ФИГАРО“ 20 часот - Слободен влез за студентите

18.12 (пет.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ 20 часот

19.12 (саб.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ 10 часот

19.12 (саб.) „СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ“ 14 часот

19.12 (саб.) „ТЕРОРИЗАМ“ 19 часот - (Мала сцена)

20.12 (нед.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“ 20 часот - (Мала сцена)

23.12 (сре.) ПРЕМИЕРА - „РАЗГОВОР ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ 20 часот - (Мала сцена)

24.12 (чет.) „РАЗГОВОР ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ 20 часот - (Мала сцена) Слободен влез за студентите

25.12 (пет.) „РАЗГОВОР ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ 20 часот - (Мала сцена)