Рефлектирачки столбчиња на булеварите „Кочо Рацин“ и “К.Ј.Питу“

Поставени се рефлектирачки заштитни столпчиња на крстосницата меѓу булеварот Кочо Рацин и булеварот Кузман Јосифовски Питу.

Овие рефлектирачки столчиња овозможуваат подобра видливост и ја зголемуваат безбедноста на велосипедистите.