Размена на прочитани книги и книжевни муабети во Скопје

Утре (17.02) во 18:00 ч. во  познатото кафуле Пјаца Либерта, се организира размена на книги и книжевни муабети.

Размената е организирана од фб групата "Размена На Книги И Книжевни Муабети" со цел се подигне културата на читање книги на повисоко ниво, но и да се овозможи размена на прочитаните книги меѓу присутните на настанот. 

Повеќе информации за настанот на следниот линк.

cheap nike air max 90