Промовирана специјализираната платформа за советување од областа на јавните набавки

По повод четиригодишната од основањето на Друштвото за консталтинг и услуги „Смарт консалтинг солушн“   изминатите денови беше промовирана уникатната и специјализирана платформа за советување од областа на јавните набавки - ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ. 

ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ претставува специјализирна on-line платформа наменета за советување, размена на искуства, стручни анализи, истражувања и сеопфатни знаења од областа на јавните набавки. 

Основачите велат дека ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ е резултат на идејата да се споделат експертските искуства и стручни знаења од областа на јавните набавки со сите учесници во процесот на јавните набавки.

- Богатото професионално искуство на нашите сертифицирани консултанти за јавни набавки ни овозможи да креираме веб простор преку кој советуваме и креираме мислења со цел унапредување на успешноста на корисниците на системот на јавни набавки, додаваат тие. 

Дополнително, преку понудата на смарт услуги ЕКСПЕРТСКИ СОВЕТИ ЗА ЈАВНИ НАБАВКИ ви овозможува секогаш да бидете во тек со случувањата од праксата на правна заштита преку пристапот до база на обработени податоци од Решенија на ДКЖЈН, како и иновативна функционалност за стекување на стручни знаења за јавните набавки преку функционалноста за е-учење.

Повеќе информации за Експерскиот совети за јавни набавки погледнете на следниот линк