Продолжуваат активностите за дезинфекција и миење во парк-шумата Водно

Продолжуваат активностите на ЈП „Паркови и зеленило“ за дезинфикација и миење во парк-шумата Водно, каде рачно и со посебна опрема се врши целосна дезинфекција на парковска опрема (клупи, павиљони, дрвени мостови, реквизити и справи за вежбање).