Претстави кои можете да ги погледнете до крај на овој месец во Македонски Народен Театар

Репертоар за месец ноември во МНТ:

1.11 (вто.) „СОМНИТЕЛНО ЛИЦЕ“ 20:00
*Цената на билетот е 150,00 ден.

2.11 (сре.) „ЖИВОТОТ НА МОЛИЕР“ 20:00
*Слободен влез за средношколците

3.11 (чет.) „ПАРИТЕ СЕ ОТЕПУВАЧКА“ 20:00
*Слободен влез за студентите

4.11 (пет.) „РАЗГОВОРИ ВО ЧЕТИРИ ОЧИ“ 20:00

5.11 (саб.) „БРАЧНА ИГРА“ 20:00

7.11 (пон.) „ГОСПОЃА МИНИСТЕРКА“ 20:00

8.11 (вто.) „ СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

8.11 (вто.) „СВАДБАТА НА ФИГАРО“ 20:00

9.11 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

9.11 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 19:00

10.11 (чет.) „МАЈСТОРОТ И МАРГАРИТА“ 19:00
*Слободен влез за студентите

10.11 (чет.) „ЉУБОВНИЦИ“ 21:00
*Слободен влез за студентите

12.11 (саб.) „БРАЧНА ИГРА“ 20:00

14.11 (пон.) „ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН“ 20:00

15.11 (вто.) „ЖИВОТОТ Е ПРЕКРАСЕН“ 20:00
*Цената на билетот е 150,00 ден.

15.11 – 28.11 Претставата „ПРЕКИНАТА ОДИСЕЈА“ гостува во Р.Полска

16.11 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

16.11 (сре.) „НЕ СЕ КЛАДИ НА ЕНГЛЕЗИ“ 20:00

17.11 (чет.) ПРЕТПРЕМИЕРИА „КВАРТЕТ“ 19:00

17.11 (чет.) „ДЕТОКСИКАЦИЈА“ 20:00

18.11 (пет.) ПРЕМИЕРИА „КВАРТЕТ“ 20:00

19.11 (саб.) „КВАРТЕТ“ 20:00

20.11 (нед.) „ЕЛЕКТРА“ 20:00

21.11 (пон.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

21.11 (пон.) „ЕЛЕКТРА“ 20:00

22.11 (вто.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

22.11 (вто.) „БРАЧНА ИГРА“ 20:00

23.11 (сре.) „СИЛЈАН ШТРКОТ ШАНЦА“ 13:00

new nike air max 2019