Претседателот Ѓорѓе Иванов, преку социјалните мрежи изрази поддршка за Бојаџи

Претседателот на Македонија, Ѓорѓе Иванов, преку социјалните мрежи изрази поддршка за Бојаџи.

Режисерот на „Ругање со Христос“, Јани Бојаџи се соочува со низа проблеми и препреки во врска со неговиот филм и повеќе од кино-салите не сакаат да го прикажува неговиот филм. Засега, Штип се нафати да ги претстави пред публиката.

new nike air max 2019