Водовод ве известува дека на денеска поради дефект од страна на ЕВН, прекинато е електричното напојување во Пумпените Станици: Бутел, Визбегово и Шуто Оризари и воедно се очекува прекинато водоснабдување да имаат корисниците од населбите Радишани, Бутел 1, Шуто Оризари и Визбегово, до санирање на дефектот од страна на ЕВН.

Телефон за информации: 023073010