Полициски службеници од СВР Скопје спасија изгубено девојче

Девојче е пронајдено во околината на Бит-пазар и однесено во полициска станица. Веста за нејзиното пронаоѓање беше споделена на социјалните мрежи.

 Според информациите кои ги потврди Министерството за внатрешни работи потрагата по девојчето завршила со среќен крај откако родителот го забележал девојчето кое било заедно со полициските службеници од СВР Скопје и истото било безбедно вратено кај родителот