Планината Китка, периодов како сцена од есенска бајка

Есен на планината Китка.. па има ли нешто поубаво, отколку поглед на боите на шумите во планина, кога само есента може да ги искомбинира од илјадници нијанси, од жолта, па до таму некаде пурпурна.

Одлично место да поминете квалитетно време за есенски одмор со вашите блиски. Планинско доживување кое ќе ја истакне вашата авантуристичка и истражувачка страна но во исто време ќе ве смири со својата дивина и тишина. Бидете во хармонија со природата и уживајте во погледот што го нуди овој рај.

Инстаграмџиите ни дозволуваат многу блиску да се запознаеме со она што го ниду планинана и за момент да помислиме дека се наоѓаме во некоја сцена од есенска бајка. 

Да, овие прекрасни фотографии се направени во Македонија, на планината Китка.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @JustMia (@miapmops)

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by coci (@coci_lazarevski)