Пијан Бугарин уапсен вчера во населба Пролет

Нoќеска пред угостителски објект на ул. „Пролет“ во Скопје, поради нарушување на јавниот ред и мир од слобода бил лишен Т.Т. (40) од Р. Бугарија, кој бил во алкохолизирана состојба.

Тој бил предаден на полициски службеници од Полициска станица Центар за понатамошна постапка.