Патниот правец Штип - Радовиш целосно во прекин

Патниот правец Штип - Радовиш утрово е целосно во преккин, информираат од АМСМ. Прекинот во сообраќајот е поради сообраќајна несреќа која се случила на 6 километри од Штип.