Овој дел од главниот град утре без вода

Од ЈП Водовод и канализација-Скопје известуваат дека утре (среда), поради дефект на шибер ф 80 мм и дефект на Против Пожарен Хидрант (ППХ ф 80 мм) на ул.Периша Савелиќ бб (пред Вила Водно), прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците од ул.Периша Савелиќ од 09:00 часот до завршување.