Овој дел од Центар утре без вода

Од ЈП Водовод и Канализација дизвестуваат дека утре (вторник) поради менување на шибер од ф – 80 м на раскрсница меѓу улиците Козара и Шарски Одреди, во периодот од 08.30 часот па се до завршување на работата без вода ќе останат корисниците од улиците Шарски Одреди, Козара, Бел Камен и Васил Ѓоргов, како и дел од ул. Мајка Тереза. (општина Центар)