Општина Чаир со видео ќе информира за градежните активности во чаршија

Општина Чаир изработи видео во кое градоначалникот Висар Ганиу говори за градежните работи што се одвиваат на улицата „Битпазарска“.

– Целосно транспарентно и фер со вас драги граѓани! За сè околу проектот кој има врска со делата и делата што се во тек во старата чаршија, следете го видеото, дознајте и расчистете ја секоја дилема, затоа што нашата цел е добра и никогаш не е спротивна – вели Ганиу.