Ноќен лет над Скопје - видео кое мора да го погледнете!

Божиќен лет над центарот на Скопје или скратено „Ноќен лет над Скопје“ е името на ова интересно видео објавено пред неколку денови на youtube.

Како што се вели во описот, видеото е направено од поглед на Дедо Мраз над Скопје. Ние ќе додадеме дека совршено ја доловува убавината на метрополата и ќе ве поканиме да го погледнете цело - од почеток до крај. Авторот е Bodan007 и од нас добива честитки за ова ремек дело.

 

 

new nike air max 2019