Несреќа: Пред каменоломот на Плетвар стои превртено возило

Пред каменоломот на Плетвар стои превртено возило. Полицијата е веќе на терен, според Ѕид на сообраќајниот срам.

Засега не се знае дали има жртви или повредени и како дошло до несреќата.

Се апелира да се вози внимателно.