Пролетта и летото се одличен период голем дел од своето слободно време да го поминете на вашата тераса, без оглед на нејзината големина. Важно е само да ја искористите својата креативност и да ја претворите во простор во кој навистина ќе уживате.

Ова се неколку идеи за тоа.