Маркетинг

Скопје инфо е првиот и единствен градски, комерцијален информатор во Скопје. Функционираме со уникатен пристап со кој на читателите им ги  пренесуваме секојдневно сите нови информации и случувања во градот. 

Веб страната постои веќе шест години. Денес, Скопје Инфо е место каде што може да се прочитаат најинтересните и најважните вести за живеењето во Скопје, но и надвор од него.

Статистиката покажува дека во изминатиот период од една година Скопје Инфо постојано е на листата на топ 10 најчитани веб страни во Македонија.

Ценовникот за закуп на медиа простор може да ја преземете тука.

Доколку сте заинтересирани за специфична понуда која ќе ги задоволи вашите барања и потреби, маркетинг контакт:

e-mail: marketing@skopjeinfo.mk

телефон: 070/284-035

jordan shoes for sale outlet soccer