Жените рамо до рамо можат да бидат такси возачи како и мажите. Скопје е град каде има неколку жени такси возачи. Запознајте ја Лидија Горѓиовска која со оваа професија се занимава повеќе од 4 години...

 

Видео: Бекстејџ