Како дамите во Скопје реагираат на убави комплименти?

Убавиот збор може да го разубави денот, да нѐ охрабри да бидеме силни, да нѐ поттикне да шириме позитивна енергија. 

Во пресрет на Празникот на жената, Skopje City Mall ги потсети жените колку навистина значат.  Тие на случајните минувачки им поделија убави комплименти. 

Еве како дамите од Скопје реагираат на убавите комплименти: