Избегнувајте ги овие улици - има утрински сообраќаен метеж

ЦУКС известува дека во овие утрински часови поголем број возила се забележува долж:

-бул. 3та Македонска бригада кон ул. Пролет,

-бул. Александар Македонски кон клучката Континентал,

-бул. Кочо Рацин кон к-ца со ул. 11 Октомври,

-бул. Кузман Јосифовски Питу кон Центар,

-бул. Митрополит Теодосиј Гологанов кон Центар,

-бул. Свети Климент Охридски кон бул. Водњанска,

-ул. Беласица кон к-ца со бул. Гоце Делчев,

-бул. Киро Глигоров кон населба Автокоманда,

-ул. Свети Кирил и Методиј кон бул. Водњанска,

-ул. Димитрије Чуповски кон к-ца со бул. Свети Климент Охридски.