Исчезнатата девојка е пронајдена кај браната на езерото Младост

Вчера исчезнатата сограѓанка Александра Скорниева е пронајдена денес кај браната на езерото Младост. Се чека да биде префрлена во велешката болница.

И посакуваме побрзо закрепнување. Повеќе информации се очекува од надлежните органи. (извор - www.veles365.com)