Скопје
29. октомври 2018 - 9:15

Skopje Wine Expo

На плоштадот „Македонија“ во Скопје викендов се одржа  „Skopje Wine Expo“, на кој посетителите имаа можност да пробаат врвни црвени, бели и розе вина и да уживаат во богатата музичка програма што ја подготви Град Скопје.