За градот
29. јуни 2017 - 15:29

Скопје на +40 степени: Жежок асфалт, жешки девојки...

Според информациите и фотографиите кои кружат на социјалните медиуми денес живата во температарот се искачи до 40-тиот степен.

Фотографот на Скопје Инфо денес ја почувствува високата температура, но и ги забележа жешките и згодни девојки.