Има во Скопје и фин свет - Само не искача од дома

Има во Скопје и фин свет. Само не искача од дома затоа што го фаќа депресија и од тоа на што му изгледа градот и од сељачизмот, кичерајот, простотилакот и невоспитанието кое живее во него. 

Твит на „Др Арсланагић“