Фото: Тротоарот на „Гологанов“ претворен во паркинг

И по реконструкцијата на булеварот „Митрополит Теодосиј Гологанов“ остануваат сличните проблеми, односно дел од пешачката патека беше претворена во паркинг од несовесните возачи.

На социјалните мрежи се појавија фотографии кои потврдуваат дека сè уште трае хаосот на булеварот, а често возачите се паркираат и на патеката за велосипеди.