Повеќе од 300 коментари, споделувања и лајкови „заработи“ возачот кој изминатата недела беше прогласен за „сообраќаен херој“ на неделата од страна на членовите на фејсбук групата Ѕид на сообраќајниот срам.

„Џабе ти се парите, ој ти шофере од Балгодарево! П.С паркингот во Карпош е беспари“ - му порача скопјанката која го регистрираше сообраќајниот прекршок и го сподели со останатите членови на групата.

Сите фотографии и коментари може да ги погледнете тука.